Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc &quotIcal mosh&quot hari sial

&quotIcal mosh&quot hari sial LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
51939 - &quotIcal mosh&quot hari sial [02:34.72] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 7 Views x 121 Download x 4
LRC TIME [02:34.72] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:02:34.72]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:02.82]Yeh, Yeh
[00:06.32]Nasib atau takdir kita harus telan
[00:12.33]Even sempit atau berliku
[00:14.83]Tetap perlu jalan
[00:16.61]Kau takkan tahu apa kat depan
[00:18.59]So hati-hati bila mula jalan
[00:20.82]Perhatikan cause banyak ular mahu jadi kawan
[00:24.07]Aku benci dengan sistem
[00:25.83]Ramai kawan sangkut
[00:26.83]Peluang hidup mewah tapi awas black
[00:29.08]Marial bila-bila boleh datang angkut
[00:31.08]Tu sial, itu hari sial free
[00:32.61]My brother free my uncle
[00:35.34]Sam free my cozen eh black
[00:38.08]Sampai bilakah kita nak jadi suspek
[00:39.32]Eh, mula mula aku kena parlima 2
[00:43.08]Eh, Tarik picu saat
[00:45.83]Tepat kat depan muka
[00:47.07]Dari gari pakai rantai anjing di
[00:49.83]Kurung dalam bilik hancing
[00:51.35]Di kandang saat kes di baca kadang
[00:53.86]Ada yang sampai mula terkencing
[00:55.85]Tapi yang pasti kita tetap
[00:57.61]Menentang setiap peluang
[00:59.09]Even hampir mati aku jadi lali
[01:01.58]So biarkan aku jadi macam benji
[01:03.83]Anak-anak ramai hancur
[01:06.07]Emak sibuk nak melacur
[01:07.85]Si bapak ayam masih mencari
[01:09.83]Modal anak kampung untuk melabur
[01:11.82]Ini hakikat dunia syurga buat si mereka
[01:15.58]Tapi neraka bagi kawan-kawan
[01:17.81]Kita yang sedang di penjara
[01:19.60]Yeh Yeh, Eh, Sampai bila nak berdiam
[01:23.58]Yeh Yeh, Eh, Takkan
[01:26.06]Sampai nyawa padam
[01:28.32]Yeh Yeh, Eh, Budak-budak simpan dendam
[01:30.84]Kasi hadam kasi padam kapal
[01:33.32]Yang besar kita kasi karam
[01:35.59]Aku berjanji dengan diri ku nak hidup
[01:38.57]Senang sampai ke akhir waktu
[01:39.84]Even jalannya beribu batu
[01:41.58]Kekal sama dgn 1 nawaitu
[01:43.56]Lain org tentu lain cara
[01:45.58]Lain kisah lain kes bicara
[01:47.58]Tapi yang pasti jika kau
[01:49.81]Berduit salah tak di sabit,
[01:51.35]Mana mana keadilan waktu
[01:53.57]Ku hadap hari sial
[01:55.58]Lampu biru di jalanan awas
[01:57.84]Jangan sampai terkial
[01:59.86]Eh eh eh, di antara gari dan picagari
[02:03.88]Eh eh eh, terus berjuang atau
[02:06.58]Cabut lari
[02:08.34]Eh eh eh, di antara gari dan picagari
[02:11.33]Eh eh eh, terus berjuang atau
[02:14.61]Cabut lari