Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc ARDA - Ora Bisa Mulih

ARDA - Ora Bisa Mulih LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120316 - ARDA - Ora Bisa Mulih [04:49.04] 3 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [04:49.04] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:49.04]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:24.03]Mak bapak, aku ra biso mulih
[00:31.27]Bakdo iki atiku sedih
[00:38.78]Mak bapak, aku ora teko
[00:45.78]Neng kene, aku ra biso lungo
[00:54.52]Mung donga lan pujimu
[01:00.02]Sing tak suwun jroning uripku
[01:12.03]Mak bapak, uwis ojo nangis
[01:18.77]Woconen layang sing tak tulis
[01:26.76]Mak bapak, ngapuranen aku
[01:33.77]Yen ono salah lan luputku
[01:42.28]Neng kene, koyo ngene rasane
[01:48.02]Pengen mulih, ning aku kudu kepiye
[02:11.02]Suwarane takbir ing wayah wengi
[02:18.27]Ngelingke salah dosa iki
[02:25.77]Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
[02:32.27]Ngapuranen dosane anakmu iki
[02:40.52]Mak bapak, uwis ojo nangis
[02:47.52]Woconen layang sing tak tulis
[02:55.27]Mak bapak, ngapuranen aku
[03:02.27]Yen ono salah lan luputku
[03:11.03]Neng kene koyo ngene rasane
[03:16.53]Pengen mulih, ning aku kudu kepiye
[03:39.52]Suwarane takbir ing wayah wengi
[03:46.78]Ngelingke salah dosa iki
[03:54.28]Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
[04:00.77]Ngapuranen dosane anakmu iki
[04:09.03]Suwarane takbir ing wayah wengi
[04:16.52]Ngelingke salah dosa iki
[04:23.77]Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
[04:30.27]Ngapuranen dosane anakmu iki
[04:37.77]Ngapuranen dosane anakmu iki