Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Dadas by Asep Balon

Dadas - Asep Balon LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
43634 - Dadas by Asep Balon [05:08.19] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 4 Views x 44 Download x 9
LRC TIME [05:08.19] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Asep Balon]
[ti:Dadas]
[length:05:08.19]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:08.13]aku tak apa, aku gak apa apa
[00:18.62]semoga bahagaia kau di sana
[00:23.86]dengan si goblog eta
[01:00.14]tataian, ngadangu sia jadian
[01:03.36]jeung nu beungeutna poek siga imah keur aliran
[01:06.90]meskipun teu ngahiji aing tetep ngadoakeun
[01:10.15]semuga pas si eta apel ku warga dibangsatkeun
[01:13.39]salila ieu aing PDKT jeung sia
[01:16.38]mang bulan-bulan geus siga nyicil mio ka adira
[01:19.86]dekeutna jeung aing
[01:21.13]jadian jeung si beungeut rawing
[01:23.37]nyanguna jeung aing
[01:24.64]ngaliwetna jeung si a-jing
[01:29.10]geus dadas jadian acan
[01:30.87]tapi teu reuwas da aing tampan
[01:32.63]na ari sia teu ngahargaan
[01:34.13]asa Raisa beungeut pas-pasan
[01:36.13]hiji waktu sia bakal ngarasa kaduhung
[01:41.62]miceun udud mahal sia kadon mulung puntung
[01:42.61]dadas enggeus jadian acan
[01:44.61]padahal urang geus bebeakan
[01:47.88]pengorbanan ngan ukur tataian
[01:54.63]awak leuleus kanyenyerian
[01:57.63]karna ayeuna geus kaasaan
[02:01.12]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
[02:08.88]cinta mah emang kadang bisa nyieun buta
[02:11.89]naha aing bisa bogoh ka siluman cikicuba
[02:15.37]aing geus beak sagala, geus beak tanaga
[02:18.38]sia jol leungit ciga korek meunang meuli ti alfa
[02:22.11]mun sia neangan anu duitna loba
[02:25.10]aing mundur aing rumasa jalma teu boga
[02:28.37]tapi mun aing geus sukses erek meuli tank baja
[02:31.64]mobil kabogoh sia ku aing geleng nepi rata
[02:35.62]ayeuna moal karasa da sia keur bahagia
[02:39.40]kalem aing moal nga ganggu deui sararia
[02:42.14]sia bakal nyaho mana anu berharga
[02:45.14]disaat nu berharga eta atos teu aya
[02:49.37]dadas enggeus jadian acan
[02:50.90]padahal urang geus bebeakan
[02:53.88]pengorbanan ngan ukur tataian
[03:00.65]awak leuleus kanyenyerian
[03:03.88]karna ayeuna geus kaasaan
[03:07.40]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
[03:15.14]aku tak apa, aku gak apa apa
[03:21.65]semoga bahagaia kau di sana
[03:26.37]dengan si goblog eta
[03:43.63]dadas enggeus, jadian acan
[03:47.14]padahal urang geus bebeakan
[03:50.39]pengorbanan ngan ukur tataian
[03:56.89]awak leuleus kanyenyerian
[04:00.14]karna ayeuna geus kaasaan
[04:03.65]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
[04:10.12]dadas enggeus, jadian acan
[04:13.65]padahal urang geus bebeakan
[04:16.90]pengorbanan ngan ukur tataian
[04:23.40]awak leuleus kanyenyerian
[04:26.62]karna ayeuna geus kaasaan
[04:30.12]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
[04:36.64]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan
[04:43.39]cinta teh bisa maehan tanpa geutihan