Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Dalan Liyane DJ Remix by Vita Alvia

Dalan Liyane DJ Remix - Vita Alvia LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
80545 - Dalan Liyane DJ Remix by Vita Alvia [07:21.39] 3 months ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 1 Views x 15 Download x 0
LRC TIME [07:21.39] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[id: Dalan Liyane DJ Remix]
[ar:Vita Alvia]
[al:DJ Remix]
[ti:Dalan Liyane DJ Remix]
[au:Anonymous]
[length:07:21.39]
[by:Anonymous]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:02.92]Yowes ben tak lakoni nganti
[00:07.92]Sak kuat kuate ati
[00:11.93]Pesenku mung siji
[00:15.18]Seng ngati-ati..
[00:18.92]isoku mung mendem..
[00:22.68]esuk tekan sonten
[00:26.68]mergo sadar diri kulo
[00:30.42]dudu sinten sinten..
[00:34.67]Yowes ben mung tak pendem roso
[00:39.68]seng ono ing njero dodo
[00:43.67]tetep tak dongakno
[00:46.92]mugo urip mulyo..
[00:50.67]isoku mung nyuwun
[00:54.68]mugo ora getun
[00:58.17]cekap semanten maturnuwun..
[01:35.93]Sopo seng kuat nandang kahanan
[01:43.43]sopo seng ora kroso kelangan
[01:50.93]ditinggal pas sayang sayange
[01:55.42]pas lagi jeru jerune
[01:59.43]kowe milih dalan liyane..
[02:05.93]Sopo seng kuat ditinggal lungo
[02:13.67]sopo seng atine ora loro
[02:20.67]kenangan sing wis tak lakoni
[02:25.67]tak simpen neng njero ati
[02:29.67]dewe wes ra dadi siji..
[02:34.67]Yowes ben tak lakoni nganti
[02:39.92]sak kuat kuate ati
[02:43.93]pesenku mung siji
[02:47.18]seng ngati-ati..
[02:50.93]isoku mung mendem..
[02:54.42]esuk tekan sonten
[02:58.43]mergo sadar diri kulo
[03:02.68]dudu sinten sinten..
[03:07.17]Yowes ben mung tak pendem roso
[03:11.92]seng ono ing njero dodo
[03:15.92]tetep tak dongakno
[03:18.67]mugo urip mulyo..
[03:22.93]isoku mung nyuwun
[03:26.92]mugo ora getun
[03:29.93]cekap semanten maturnuwun..
[04:41.92]Sopo seng kuat nandang kahanan
[04:49.67]Sopo seng ora kroso Kelangan
[04:56.67]Ditinggal pas sayang sayange
[05:01.42]Pas lagi jeru jerune
[05:05.42]kowe milih dalan liyane..
[05:12.17]Sopo seng kuat ditinggal lungo
[05:19.67]sopo seng atine ora loro
[05:26.92]kenangan sing wis tak lakoni
[05:31.68]tak simpen neng njero ati
[05:35.42]dewe wes ra dadi siji..
[05:40.42]Yowes ben tak lakoni nganti
[05:45.93]sak kuat kuate ati
[05:49.92]pesenku mung siji
[05:52.93]seng ngati-ati..
[05:56.92]isoku mung mendem..
[06:00.67]esuk tekan sonten
[06:04.67]mergo sadar diri kulo
[06:07.67]dudu sinten sinten..
[06:13.17]Yowes ben mung tak pendem roso
[06:17.92]seng ono ing njero dodo
[06:21.93]tetep tak dongakno
[06:24.92]mugo urip mulyo..
[06:28.93]isoku mung nyuwun
[06:32.92]mugo ora getun
[06:36.43]cekap semanten maturnuwun..