Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Denny Caknan - Sampek Tuwek

Denny Caknan - Sampek Tuwek LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120317 - Denny Caknan - Sampek Tuwek [05:03.12] 20 hours ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 2 Download x 1
LRC TIME [05:03.12] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:03.12]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:19.41]Seneng-seneng bareng,
[00:23.90]susah-susah bareng
[00:28.41]Nyanding sliramu,
[00:32.15]sayang sliramu
[00:35.15]Wis tak angan-angan,
[00:39.40]we bakal dadi jodohku
[00:43.40]Wis tak angan-angan,
[00:47.41]kowe dadi pilihanku
[00:55.65]Tenang, ra sah sepaneng,
[00:59.90]tenang, aku wis seneng
[01:03.94]Rene, rangkulen aku,
[01:07.40]tak nggo sangu turuku
[01:11.91]Mbesok miliho dino kowe tak lamar
[01:19.65]Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
[01:30.65]Sampek tuwek we ra bakal tak culno
[01:38.65]Masio wis ra wancine,
[01:42.40]sayang-sayangan ning kene
[01:47.40]Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
[01:55.40]Gawe uripku seneng,
[02:01.66]mesem saben bengi
[02:12.40]Hu-whoa-ah
[02:18.91]Wis tak angan-angan,
[02:23.15]we bakal dadi jodohku, oh
[02:27.91]Seneng-seneng bareng,
[02:31.66]susah-susah bareng
[02:36.40]Nyanding sliramu,
[02:40.15]sayang sliramu
[02:43.40]Wis tak angan-angan,
[02:47.17]we bakal dadi jodohku
[02:51.40]Wis tak angan-angan,
[02:55.40]kowe dadi pilihanku
[02:59.90]Tenang, ra sah sepaneng,
[03:03.90]tenang, aku wis seneng
[03:07.90]Rene, rangkulen aku,
[03:11.40]tak nggo sangu turuku
[03:15.90]Mbesok miliho dino kowe tak lamar
[03:23.40]Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
[03:34.66]Sampek tuwek we ra bakal tak culno
[03:42.66]Masio wis ra wancine,
[03:46.41]sayang-sayangan ning kene
[03:51.15]Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
[03:59.15]Gawe uripku seneng,
[04:05.65]mesem saben bengi
[04:10.69]Sampek tuwek we ra bakal tak culno
[04:18.69]Masio wis ra wancine,
[04:22.44]sayang-sayangan ning kene
[04:27.44]Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
[04:35.44]Gawe uripku seneng,
[04:41.93]mesem saben bengi
[04:47.43]Gawe uripku, oh,
[04:53.44]mesem saben bengi