Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Denny Caknan - Sugeng Dalu

Denny Caknan - Sugeng Dalu LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120288 - Denny Caknan - Sugeng Dalu [05:23.71] 4 weeks ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 14 Download x 2
LRC TIME [05:23.71] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:23.71]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:34.02]Sugeng dalu,
[00:39.37]ati seng mbiyen tau ngelarani
[00:46.63]Wis suwe we ra rene
[00:50.38]We lungo mung masalah sepele
[00:55.12]We golek liyane
[01:03.63]Tambah loro
[01:08.86]Yakin we teko nambahi sengsoro
[01:16.37]Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
[01:22.89]Karo gedhe duwure balunganmu
[01:32.37]Aku wis ora gagas kata luka
[01:39.87]Wis cukup wingi,
[01:43.12]ra pengen baleni
[01:47.89]Mario lehmu dolanan ati
[01:54.88]Wis wayahe we kapok blenjani
[02:01.89]Udan tangise ati,
[02:07.99]saiki wis rodo terang
[02:15.51]Masio isih kadang kelingan
[02:22.74]Kowe sing tak sayang-sayang
[02:31.25]Saiki mung cerito loro,
[02:37.49]mpun kadung mbekas ning dodo
[02:44.99]Perihe ati sing mbok paringi
[02:52.25]Wis cukup ra bakal tak baleni
[03:37.74]Aku wis ora gagas kata luka
[03:45.50]Wis cukup wingi,
[03:48.74]ra pengen baleni
[03:53.24]Mario lehmu dolanan ati
[04:00.75]Wis wayahe we kapok blenjani
[04:07.50]Udan tangise ati,
[04:13.50]saiki wis rodo terang
[04:20.78]Masio isih kadang kelingan
[04:28.28]Kowe sing tak sayang-sayang
[04:36.54]Saiki mung cerito loro,
[04:43.03]mpun kadung mbekas ning dodo
[04:50.54]Perihe ati sing mbok paringi
[04:57.54]Wis cukup ra bakal tak baleni
[05:06.53]Perihe ati sing mbok paringi
[05:14.54]Ora tak baleni