Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120318 - Didi Kempot - Ambyar [04:42.78] 4 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [04:42.78] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:42.78]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:41.30]Wis kebacut ambyar,
[00:45.05]remuk sing neng ati
[00:48.80]Apa ngene iki
[00:52.29]sing jenenge korban janji
[00:56.56]Wis ambyar, aku kudu kepiye
[01:02.56]Metu ngendi supaya ketemu kowe
[01:12.55]Wis kebacut ambyar,
[01:17.05]tresnaku kesasar
[01:20.56]Seneng karo kowe
[01:23.30]salah nggonku milih pacar
[01:28.31]Wis ambyar, lara sing tak rasakke
[01:34.31]Kowe lunga ninggalke aku neng kene
[01:47.06]Wis kebacut ambyar,
[01:51.80]ambyar kaya ngene
[01:55.05]Manise janjimu jebule mung ono lambe
[02:08.30]Wis kebacut ambyar,
[02:12.81]ambyar kaya ngene
[02:16.30]Nengapa kowe tego nyikso aku kaya ngene
[02:23.30]Sapa sing ra gela yen digawe kuciwa,
[02:29.55]ambyar
[03:01.56]Wis kebacut ambyar,
[03:05.30]tresnaku kesasar
[03:08.81]Seneng karo kowe
[03:11.56]salah nggonku milih pacar
[03:16.81]Wis ambyar, lara sing tak rasakke
[03:22.80]Kowe lunga ninggalke aku neng kene
[03:35.80]Wis kebacut ambyar,
[03:40.30]ambyar kaya ngene
[03:43.80]Manise janjimu jebule mung ono lambe
[03:56.55]Wis kebacut ambyar,
[04:01.06]ambyar kaya ngene
[04:04.56]Nengapa kowe tego nyikso aku kaya ngene
[04:11.80]Sapa sing ra gela yen digawe kuciwa,
[04:17.81]ambyar