Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120252 - Didi Kempot - Banyu Langit [04:53.72] 4 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 2 Download x 0
LRC TIME [04:53.72] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:53.72]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:26.98]Sworo angin
[00:28.97]Angin sing ngreridu ati
[00:33.97]Ngelingake sliramu sing tak tresnani
[00:41.21]Pengen nangis
[00:43.46]Ngetokke eluh neng pipi
[00:48.22]Suwe ra weruh
[00:50.47]Senajan mung ono ngimpi
[00:53.97]Ngalemo
[00:56.22]Ngalem neng dadaku
[01:00.47]Tambanono roso kangen neng atiku
[01:07.46]Ngalemo
[01:09.98]Ngalemo neng aku
[01:14.46]Ben ra adem kesiram udaning dalu
[01:22.98]Banyu langit
[01:24.98]Sing ono nduwur kayangan
[01:29.72]Watu gedhe
[01:31.71]Kalingan mendunge udan
[01:36.23]Telesono
[01:38.47]Atine wong sing kasmaran
[01:43.48]Setyo janji
[01:45.72]Seprene tansah kelingan
[01:48.99]Ademe gunung merapi purba
[01:55.47]Melu krungu swaramu ngomongke opo
[02:02.23]Ademe gunung merapi purba
[02:08.97]Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
[02:42.73]Janjine lungane ra nganti suwe suwe
[02:49.47]Pamit esuk lungane ra nganti sore
[02:56.23]Janjine lungo ra nganti semene suwene
[03:03.21]Nganti kapan tak enteni sak tekane
[03:10.98]Udan gerimis
[03:13.47]Telesono klambi iki
[03:17.97]Jroning dodo
[03:20.47]Ben ra garing ngekep janji
[03:24.72]Ora lamis
[03:26.97]Gedhene nggonku nresnani
[03:31.48]Nganti kapan
[03:33.97]Aku ora biso lali
[03:36.98]Ademe gunung merapi purbo
[03:43.72]Melu krungu suaramu ngomongke opo
[03:50.47]Ademe gunung merapi purbo
[03:57.22]Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
[04:04.22]Janjine lungane ra nganti suwe suwe
[04:10.97]Pamit esuk lungane ra nganti sore
[04:17.46]Janjine lungo ra nganti semene suwene
[04:24.71]Nganti kapan tak enteni sak tekane