Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Didi Kempot - Kalung Emas

Didi Kempot - Kalung Emas LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120352 - Didi Kempot - Kalung Emas [04:12.92] 1 month ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 19 Download x 1
LRC TIME [04:12.92] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:12.92]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:21.52]Kalung emas sing ono gulumu
[00:28.52]Saiki wis malih dadi biru
[00:35.77]Luntur koyo tresnamu
[00:39.27]Luntur koyo atimu
[00:42.78]Sak iki kowe lali karo aku
[00:54.03]Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
[01:01.03]Tak pasrahke mung kanggo sliramu
[01:07.77]Gedhe roso tresnaku
[01:11.52]Yo mung kanggo sliramu
[01:15.02]Ra nyono kowe lali karo aku
[01:25.77]Loro atiku atiku kelaran loro
[01:32.53]Rasaning nganti tembus ning dhodho
[01:47.02]Nangisku iki
[01:50.02]Mergo kowe sing njalari
[01:53.78]Kebangeten opo salahku iki
[02:02.27]Opo dosaku iki
[02:44.02]Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku
[02:50.54]Tak pasrahke mung kanggo sliramu
[02:58.02]Gedhe roso tresnaku
[03:01.27]Yo mung kanggo sliramu
[03:04.52]Ra nyono kowe lali karo aku
[03:15.52]Loro atiku atiku kelaran loro
[03:22.03]Rasaning nganti tembus ning dhodho
[03:36.51]Nangisku iki
[03:39.28]Mergo kowe sing njalari
[03:43.03]Kebangeten opo salahku iki
[03:51.30]Opo dosaku iki