Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Didi Kempot - Pamer Bojo

Didi Kempot - Pamer Bojo LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120289 - Didi Kempot - Pamer Bojo [05:01.92] 3 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [05:01.92] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:01.92]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:42.56]Koyo ngene rasane wong nandang kangen
[00:49.57]Rino wengi atiku rasane peteng
[00:57.31]Tansah kelingan kepingin nyawang
[01:03.81]Sedelo wae uwis emoh tenan
[01:13.32]Cidro janji tegane kowe ngapusi
[01:20.31]Nganti seprene suwene aku ngenteni
[01:28.06]Nangis batinku nggrantes uripku
[01:34.06]Teles kebes netes eluh neng dadaku
[02:08.81]Dudu klambi anyar
[02:11.82]Sing neng njero lemariku
[02:15.82]Nanging bojo anyar
[02:19.10]Sing mbok pamerke neng aku
[02:29.56]Dudu wangi mawar
[02:32.57]Sing tak sawang neng mripatku
[02:36.57]Nanging kowe lali
[02:39.81]Nglarani wong koyo aku
[02:43.57]Nengopo seneng aku
[02:46.81]Yen mung gawe laraku
[02:50.06]Pamer bojo anyar
[02:53.07]Neng ngarepku
[02:56.56]Cidro janji tegane kowe ngapusi
[03:03.31]Nganti seprene suwene aku ngenteni
[03:10.56]Nangis batinku nggrantes uripku
[03:16.83]Teles kebes netes eluh neng dadaku
[03:51.31]Dudu klambi anyar
[03:54.57]Sing neng njero lemariku
[03:58.06]Nanging bojo anyar
[04:01.57]Sing mbok pamerke neng aku
[04:12.07]Dudu wangi mawar
[04:14.82]Sing tak sawang neng mripatku
[04:18.62]Nanging kowe lali
[04:21.87]Nglarani wong koyo aku
[04:25.88]Nengopo seneng aku
[04:29.11]Yen mung gawe laraku
[04:32.62]Pamer bojo anyar
[04:35.37]Neng ngarepku
[04:39.39]Nengopo seneng aku
[04:42.88]Yen mung gawe laraku
[04:46.12]Pamer bojo anyar
[04:49.13]Neng ngarepku