Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Happy Asmara - Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase (Official Music Video ANEKA SAF

Happy Asmara - Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase (Official Music Video ANEKA SAF LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
51801 - Happy Asmara - Aku Tenang Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase (Official Music Video ANEKA SAF [04:43.25] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 23 Views x 165 Download x 128
LRC TIME [04:43.25] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:43.25]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:17.07]Sumilire angin dalu iki
[00:43.82]Kelingan esemmu dek wingi
[00:51.82]Tansah kegowo nganti saiki
[00:59.34]Ra biso ilang nganti kegowo mimpi
[01:09.82]Wes suwe aku ngenteni kowe
[01:18.57]Nganti saiki iso dadi siji
[01:25.86]Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
[01:33.58]Matur suwun tresnomu mung kanggo aku
[01:40.58]Pengenku siji nyanding kowe selawase
[01:48.09]Raono wong liyo sing iso misahake
[01:55.82]Cukup sliramu gawe atiku tenang
[02:03.34]Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
[02:25.07]Wes suwe aku ngenteni kowe
[02:50.60]Nganti saiki iso dadi siji
[02:58.07]Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
[03:06.07]Matur suwun tresnomu mung kanggo aku
[03:12.57]Pengenku siji nyanding kowe selawase
[03:20.32]Raono wong liyo sing iso misahake
[03:27.33]Cukup sliramu gawe atiku tenang
[03:35.32]Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
[03:53.82]Pengenku siji nyanding kowe selawase
[03:54.32]Raono wong liyo sing iso misahake
[03:58.85]Cukup sliramu gawe atiku tenang
[04:06.57]Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang