Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Happy Asmara - Balik Kanan Wae

Happy Asmara - Balik Kanan Wae LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120406 - Happy Asmara - Balik Kanan Wae [05:08.06] 1 month ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 18 Download x 1
LRC TIME [05:08.06] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:08.06]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:20.37]Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
[00:28.49]Ati iki langsung iso tresno rasane
[00:36.36]Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
[00:44.18]Naliko nyawang esem lan guyumu
[00:52.05]Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
[00:59.92]'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
[01:06.05]Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
[01:19.53]Aku tresno karo kowe
[01:23.92]Nanging aku iso opo
[01:27.69]Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
[01:35.56]Aku kudu iso nerimo
[01:39.66]Snadyan ati loro rasane
[01:43.73]Mungkin kabeh iki wes dalane
[02:23.53]Sepurane aku wes tresno sliramu
[02:27.09]Snadyan aku iki dudu pilihanmu
[02:31.13]Mending 'tak ikhlasno
[02:33.15]Daripada cidro
[02:35.17]Mugo kowe bahagia karo wong liyo
[02:46.28]Sampai tiba waktu yang 'ku nanti
[02:54.09]'Tak ungkapke roso ning njero ati iki
[03:00.14]Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
[03:10.29]Aku tresno karo kowe
[03:14.08]Nanging aku iso opo
[03:17.85]Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
[03:25.18]Aku kudu iso nerimo
[03:29.72]Snadyan ati loro rasane
[03:33.75]Mungkin kabeh iki wes dalane
[03:41.57]Aku tresno karo kowe
[03:45.61]Nanging aku iso opo
[03:49.15]Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
[03:56.49]Aku kudu iso nerimo
[04:01.30]Snadyan ati loro rasane
[04:05.34]Mungkin kabeh iki wes dalane
[04:12.15]Wes, wes, we, cukup mending balik kanan wae