Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Hendra Kumbara - Dalan Liyane

Hendra Kumbara - Dalan Liyane LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120337 - Hendra Kumbara - Dalan Liyane [04:16.71] 3 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [04:16.71] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:16.71]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:30.33]Sopo sing kuat nandhang kahanan
[00:37.57]Sopo seng ora kroso kelangan
[00:44.07]Ditinggal pas sayang sayange
[00:48.82]Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
[01:00.07]Sopo sing kuat ditinggal lungo
[01:07.32]Sopo sing atine ora loro
[01:13.82]Kenangan sing wis tak lakoni
[01:18.32]Tak simpen ning njero ati
[01:22.07]Dewe wes ra dadi siji
[01:30.33]Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
[01:38.57]Pesenku mung siji, sing ngati-ati
[01:45.08]Isoku mung mendem esuk tekan sonten
[01:52.32]Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
[02:00.08]Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
[02:08.07]Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
[02:14.57]Isoku mung nyuwun mugo ora getun
[02:21.07]Cekap semanten maturnuwun
[02:59.07]Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
[03:07.32]Pesenku mung siji, sing ngati-ati
[03:13.57]Isoku mung mendem esuk tekan sonten
[03:20.82]Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
[03:28.57]Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
[03:36.83]Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
[03:43.07]Isoku mung nyuwun mugo ora getun
[03:49.62]Cekap semanten maturnuwun
[03:58.12]Isoku mung nyuwun mugo ora getun
[04:04.63]Cekap semanten maturnuwun