Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Jomblo Bebas Aftershine Official Video Lirik_CBR_256k

Jomblo Bebas Aftershine Official Video Lirik_CBR_256k LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
41032 - Jomblo Bebas Aftershine Official Video Lirik_CBR_256k [04:59.23] 3 years ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 4 Views x 112 Download x 22
LRC TIME [04:59.23] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:59.23]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:17.96]loro ning njero ati iki
[00:24.69]mergo kowe sing njalari
[00:31.21]tresno tulus.. sing tak jogo
[00:37.47]ora nyongko kowe iso tego..
[00:44.44]aku mung iso nggeguyu
[00:59.17]lehku ngerasakke polahmu
[01:08.20]lungamu ninggalke
[01:16.44]loro ning atiku
[01:17.69]kowe ngarang cerito
[01:20.44]yen kabeh iki mau salahku..
[01:26.69]Reff :
[01:29.26]wes bola-bali kowe mung ngobral janji
[01:31.27]lambemu lamis nyatane ra ono bukti
[01:38.55]wes tak ikhlaske senadyan nggerus atine
[01:46.79]nyawang kowe pamer sing anyar kae..
[01:54.02]ora masalah ora tak gawe susah
[02:01.28]sleman jembar, jogja luas jomblo bebas
[02:08.27]dan ora masalah ora tak gawe susah
[02:15.03]sleman jembar, jogja luas jomblo bebas
[02:54.52]saiki aku ngrasakke
[03:00.05]jebule yo penak dewe
[03:08.03]lungo dewe.. bebas ngopo wae
[03:15.28]ora ono kowe.. nyatane aku
[03:21.78]biasa wae..
[03:24.77]Reff :
[03:26.04]wes bola-bali kowe mung ngobral janji
[03:32.54]lambemu lamis nyatane ra ono bukti
[03:40.04]wes tak ikhlaske senadyan nggerus atine
[03:47.53]nyawang kowe pamer sing anyar kae..
[03:54.55]ora masalah ora tak gawe susah
[04:01.79]sleman jembar, jogja luas jomblo bebas
[04:09.78]ora masalah ora tak gawe susah
[04:16.78]sleman jembar, jogja luas jomblo bebas