Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc K-CLIQUE - SAH TU SATU (OFFICIAL MV) (192 kbps) (mp3juices.site)

K-CLIQUE - SAH TU SATU (OFFICIAL MV) (192 kbps) (mp3juices.site) LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
43678 - K-CLIQUE - SAH TU SATU (OFFICIAL MV) (192 kbps) (mp3juices.site) [06:24.96] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 3 Views x 46 Download x 2
LRC TIME [06:24.96] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:06:24.96]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:37.17]Balik putaran realiti terbalik
[00:44.67]Yang ba yang ba yang bah
[00:46.66]Putaran realiti terbalik
[00:51.67]Balik putaran realiti terbalik
[00:58.92]Yang ba yang ba yang bah
[01:01.16]Putaran realiti terbalik
[01:06.17]Salam kata seru satu hala tuju
[01:09.66]Jangan salah laku nanti tumpang malu
[01:13.67]Jangan dongak atas takut lain balas
[01:17.16]Tentangan salah masuk rentakan belahan rasa hentakan retakkan gerakan
[01:21.41]Aku tak boleh go dah
[01:23.92]Kepala ego berhantu
[01:25.42]Sekarang boleh go dah
[01:27.41]Siapa lah lagi hantu
[01:28.91]Sekarang tengok ni putar belit yang dulu lalu jatuh terbalik
[01:32.67]Sekarang lain mau tumpang naik yang dulu pejam kau tarik balik hmm
[01:36.92]Das dalam das ramai tak terlepas
[01:38.42]Cara kau terbatas carta ku diatas
[01:40.16]Datang nak merampas
[01:41.42]Tumpang lalu
[01:42.17]Yang nak berkepak G kita sapu
[01:43.92]Siapa jaguh siapa angkuh
[01:45.91]Siapa guru siapa ampu
[01:47.66]Siapa acu siapa seru
[01:49.42]Jangan sentuh nanti rapuh
[01:51.66]Benteng kebal kami kalis (Hoo)
[01:53.41]Hujan keris kami tepis (Hoo)
[01:55.17]Mana killer kasi baris (Hoo)
[01:56.92]Ini kali kasi habis (Ayy)
[01:58.92]Bukak langkah kuda-kuda
[02:00.66]Dalam litar kura-kura
[02:02.42]Ramai cuba jadi singa
[02:04.42]Lincah aku tolong kira
[02:06.17]Yang mula gegar lah ni tsunami dari kami
[02:10.42]Kuda trojan terhenti yang benih duduk tepi
[02:13.42]Ayy K-clique action lebih kurang Tyson
[02:15.67]Lama duduk diam sebab sorok dalam Island
[02:17.42]Tangkis semua duri kami gerak dorang silent
[02:19.41]Labuhkan empayar kedengaran bunyi siren
[02:21.17]Shhhhh,
[02:22.92]Yang acah-acah OG rentak korang kurang catchy
[02:26.42]Kalau mahu datang mari jangan cuba nanti rugi
[02:29.92]Oh-h oh-h
[02:31.92]Jangan cuba kalau tahu otak kosong tiada isi
[02:33.91]Oh-h oh-h
[02:37.92]Jangan cuba kalau takut lagu tak boleh pergi
[02:38.67]Selami dalam simpan perluru tu jangan lepas
[02:41.92]Hati waswas so jangan petik nanti diri tumpas ni
[02:46.17]Gerakan bersatu certified G blood Homie
[02:49.17]Ikatan talian connection simbolik sedarah blood Homie
[02:52.67]Serangan meluluh tak menentu datang
[02:54.41]Came thru blow! no wait salah rempuh
[02:56.17]Satu persatu musuh ku lumpuh not a against U
[02:57.67]No offence told you don't do
[03:00.42]Y'all gang gang nak game up stop berganding
[03:04.42]Eh bukan nak banding
[03:05.42]But go to sleep man kau tak setanding
[03:07.41]Balik putaran realiti terbalik
[03:14.67]Yang ba yang ba yang ba
[03:16.92]Putaran realiti terbalik
[03:22.67]Tiga kosong dua
[03:24.17]Put put putaranya tiga enam kosong
[03:26.67]Gandingan tujuh berkembar (hmm)
[03:28.67]Jangan cuba petik kasar takut yang sabar hilang sedap (hmm)
[03:32.17]Budak banyak cakap besar lupa belajar balik dari dasar (hmm)
[03:36.17]Lu tembak tersasar sabar sebentar nyawa 'ku cagar
[03:38.67]Sini taknak banyak cakap turun dulu
[03:42.67]Jadi jangan banyak cakap buat dulu
[03:46.67]Susah senang bersama atas darah aku sumpah
[03:48.42]Loyalty dan taat jadi sampai bila-bila
[03:50.17]So you know the drill
[03:51.17]Sila-sila
[03:52.18]So keepin' real la
[03:53.92]Wait what?
[03:55.92]Terasa dah sedap nak nikmat tak sempat
[03:58.42]Wait what?
[03:59.67]Barang baru mula jauh dari tamat
[04:01.42]Wait hah?
[04:03.17]Gerakan kau lembab sebab tak bersebab
[04:04.92]Gerakan 'ku cepat sebab aku cekap
[04:06.67]Langkah ku menaik maksudku ku step up
[04:08.67]Game ni
[04:10.67]Kau level beginner buat aku bosan
[04:12.42]Eh fikiran ku macam future cerah masa depan
[04:16.42]Eh langkah lebih laju sebab makin
[04:19.67]Depan tidak main tiru hasil makin depan
[04:21.67]Caraku jitu seratus peratusan
[04:23.67]Apa nih? Kamu
[04:25.42]Bukan a gang member kau tu tourist
[04:26.67]Aku messenger thus kalis bullet
[04:28.68]You just hatin' on me
[04:30.18]You've reached your fucking' limit
[04:31.43]No ideology
[04:32.42]Umph! You really get it?
[04:33.17]Hiphop subbudaya tiptop
[04:34.67]Bawah kaki puji imperialist sinis
[04:36.17]Salam keji dari military lyricist
[04:38.17]Aku kiri jampi tepis
[04:39.93]Different disciplines lain principle
[04:42.67]They suffer witnessing look I'm invisible
[04:47.92]Lemme break your brain stem's chemical
[04:51.68]But I ain't litsenin' to you your mothafuckin' delusional
[05:03.92]Bukan hilang tapi atur corak permainan
[05:06.67]Sudah bilang kalau kurang boleh duduk diam
[05:09.43]Jangan hairan mc bawah tanah memang banyak boleh tahan
[05:11.93]Bertahan daripada hasutan
[05:13.68]Mana adab sini aku ajar apa azab
[05:16.43]Ada sebab
[05:17.42]Kenapa kau diciptakan lembab
[05:18.67]Masih bongkak yang hidupnya dalam sangkar masih sedar
[05:21.42]Yang mana berani keluar kita cabar
[05:25.67]Balik putaran realiti terbalik
[05:32.68]Yang ba yang ba yang ba
[05:37.93]Putaran realiti terbalik
[05:40.17]Balik putaran realiti terbalik
[05:47.67]Yang ba yang ba yang ba
[05:49.68]Putaran realiti terbalik