Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Ko iso yo x pingal by Nando

Ko iso yo x pingal - Nando LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
171824 - Ko iso yo x pingal by Nando [05:40.72] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 73 Download x 1
LRC TIME [05:40.72] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Nando]
[al:Nando]
[ti:Ko iso yo x pingal]
[au:Nando]
[length:05:40.72]
[by:Nando]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:03.28]Ditinggal lungo, alesan ra cetho
[00:10.40]Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
[00:18.56]Gusti, tulung paringono
[00:24.83]Ati sing kuat (ati sing kuat)
[00:28.56]Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

[00:41.21]Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
[00:47.79]Howo adhem featuring-an loro
[00:52.16]Durung siap nompo kenyataan
[00:58.19]Kowe disanding wong liyo

[01:07.28]Durung nganti garing lorone atiku
[01:15.22]Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
[01:25.18]Sliramu saiki disanding wong liyo

[01:35.99]Tau nekat ku mencintaimu
[01:42.60]Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
[01:53.42]Ternyata aku dudu siji-sijine

[02:03.42]Mung iso bayangke kabeh kenangan
[02:10.26]Kowe tak boncengke
[02:13.21]Turut dalan kekepan kudanan
[02:17.51]Saiki nyatane kowe malah milih
[02:24.17]Dikekep wong liyo (wong liyo)

[02:31.63]Opo kowe ra kroso abote atiku
[02:38.91]Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
[02:45.74]Ra jenak dolan, ra doyan mangan
[02:53.01]Nek ra mbok dulang

[03:31.00]Ibarat esuk mendung
[03:34.53]Awan aku kudanan
[03:41.48]Sore mbok larani
[03:43.06]Bengi tak tangisi

[03:50.16]Durung nganti garing lorone atiku
[03:57.11]Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
[04:07.01]Sliramu saiki disanding wong liyo

[04:17.98]Tau nekat ku mencintaimu
[04:24.18]Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
[04:35.61]Ternyata aku dudu siji-sijine

[04:45.07]Mung iso bayangke kabeh kenangan
[04:51.88]Kowe tak boncengke
[04:54.78]Turut dalan kekepan kudanan
[04:59.22]Saiki nyatane kowe malah milih
[05:06.05]Dikekep wong liyo (wong liyo)

[05:13.25]Opo kowe ra kroso abote atiku
[05:20.66]Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
[05:27.71]Ra jenak dolan, ra doyan mangan
[05:34.96]Nek ra mbok dulang