Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Lane Lain Line by K-Clique

Lane Lain Line - K-Clique LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
31775 - Lane Lain Line by K-Clique [04:50.09] 3 years ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 15 Views x 285 Download x 35
LRC TIME [04:50.09] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:K-Clique]
[al:Lane Lain Line]
[ti:Lane Lain Line]
[length:04:50.09]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:12.53]TUJU
[00:15.52]Lain macam ni Lain macam tu
[00:18.52]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[00:22.60]Lain macam ni Lain macam tu
[00:26.35]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[00:29.84]Lain macam ni Lain macam tu
[00:33.83]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[00:37.58]Lain macam ni Lain macam tu
[00:41.32]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[00:44.94]Tujuu
[00:46.18]Salam kapal baru ikut rentak
[00:48.45]Cara muzik kami jauh kalis borak
[00:49.69]Clique lama diam kini dah mencorak
[00:51.47]Baik tunduk pejam akal mendongak
[00:53.21]Bodoh bersorak mati serentak
[00:55.96]Ni cara jalan untuk berkawan
[00:59.22]Kenal mana rendah diri
[01:00.47]Untuk sehati gelar hebat
[01:02.22]Tapi guna cara langsi salah lansi
[01:04.97]Takut berdiri risau
[01:06.76]Mata silau perlu kipas
[01:08.77]Kalah malu sekarang diri kipas
[01:10.75]Ni simple
[01:11.25]SOMEAN
[01:11.76]Diam sesaat
[01:13.00]Jangan silap suluh di dalam gelap
[01:14.75]Buat cepat
[01:16.49]Nanti yang lain buat bising banyak kuat
[01:18.50]Di depan what?
[01:20.51]Di belakang what?
[01:22.24]Ini semua what?
[01:23.99]Tiada siapa buat bagus kita buat
[01:25.98]Ini hal ni tau hal abis kau tau
[01:29.26]Bukan aku mau tiada siapa mau
[01:32.99]Jadi kami mau kami bagi tau
[01:35.24]Siapa siapa tau tolong cari yaw
[01:37.23]Pesan dia yaw kami bagi kau
[01:38.99]Kalau dia mau tolong bagi tau
[01:40.49]NOKEY
[01:41.48]Laju otak ku berfikir dari luar kemampuan
[01:44.97]Ku angkat dua tangan bukan minta perhatian
[01:48.48]Siapa sangka diperhati bilaku mula gerakan
[01:51.71]Seakan aku akan tumbang di hujung pengkalan
[01:55.98]Gong x3 bunyi keramat
[01:57.70]Pen aku semakin padat
[01:59.48]Lakaran bumi jiwa berentap
[02:01.49]Ingin capai matlamat
[02:03.24]Mereka rebutkan tempat
[02:05.24]Tapi aku paling cepat
[02:06.98]Mereka kan baru merangkakkan
[02:08.98]K-clique sudah melompat
[02:10.49]Brahhh
[02:11.73]Lain macam ni lain macam tu
[02:15.24]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[02:18.74]Lain macam ni lain macam tu
[02:22.73]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[02:26.73]Lain macam ni lain macam tu
[02:30.46]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[02:33.72]Lain macam ni lain macam tu
[02:37.96]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[02:40.22]MK
[02:40.99]Shhhh
[02:43.49]Dah lain tengok ni
[02:45.24]Dah lain tengok tu
[02:46.99]Dah banyak bunyi ni
[02:48.72]Bawa turun la lain tu
[02:50.73]Macam macam line main
[02:52.49]Macam macam handsign
[02:54.49]Sini banyak line semua sign boleh main son
[02:58.72]Say
[02:59.97]302 my hommies straight killer
[03:03.47]Budak baru baru baru nak feel iller
[03:06.96]Bukan og belum og tapi semua ada giler
[03:10.70]Mari cuba bila bila jangan malu sila sila
[03:13.45]GNELLO
[03:15.25]Ku mula kau diam
[03:16.74]Bisa ku tak tayang
[03:18.48]Gerak kau ku padam
[03:20.23]Dakwat ku berkembang
[03:22.22]Yang datang berpedang
[03:23.99]Ku sambut ku salam
[03:25.72]Ku dengan pegangan
[03:27.47]Syaitan pun ku tendang
[03:29.47]Gerak kami ada nisbah
[03:31.23]Kena pandai tambak tolak baru jumpa
[03:32.98]Jangan diukur K-clique tahap apa
[03:34.98]Sehebat dewa-dewa pun takkan sembah
[03:36.97]Barisan ku tegak di depan tentera bernama
[03:39.23]sebaris tenaga bergabung
[03:40.97]Cakaran harimau terparut diminda
[03:42.96]Berajakan si lidah hasilnya binasa
[03:44.46]FAREEDPF
[03:44.98]Godaamm
[03:45.97]3am in the morning
[03:46.95]Realistically unfold perfect timing
[03:48.72]8 baris ku dah diss?
[03:49.96]K-clique kombinasi
[03:51.21]dari sini KK City
[03:51.55]Jab jab jab back
[03:52.79]we’re back holla back
[03:53.79]step back
[03:54.30]Puh Puh Puh!
[03:55.54]Kita comeback
[03:56.29]hold up wait took a break
[03:57.29]sama kitkat ramai noisy
[03:58.79]Fareedpf aint done yet
[04:00.04]Metaphora api
[04:01.55]C3H8 knowledge
[04:03.03]Savage mode
[04:04.04]Impiana hotel
[04:05.04]Exchange knowledge
[04:06.02]Street with BadTheHood
[04:07.54]Full of quotes
[04:09.03]Memo kitta demo man
[04:10.03]Fuck yo quotes
[04:10.78]Fully loaded PF clip
[04:11.53]Fastidious Bbborneo flow
[04:12.27]Nah puh puh puh
[04:14.25]Itu lah tuuw
[04:15.46]Lain macam ni lain macam tu
[04:18.68]gangguan yang bising kini mula diam membisu
[04:22.69]Lain macam ni lain macam tu
[04:26.69]Gangguan yang bising kini mula diam membisu
[04:30.45]Lain macam ni lain macam tu
[04:34.44]Lain macam ni lain macam tu
[04:38.19]Lain macam ni lain macam tu