Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Layang Dungo Restu - Loro Ati Official

Layang Dungo Restu - Loro Ati Official LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
82718 - Layang Dungo Restu - Loro Ati Official [05:30.00] 5 months ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 4 Views x 76 Download x 37
LRC TIME [05:30.00] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:30.00]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:10.07]q
[00:40.07]Tak tulis layang kangen iki dienggo kowe
[00:46.82]Soyo ngampet gede roso katresnanku
[00:54.82]Snadyan adoh panggonmu ra bakal tak lale’ke
[01:02.56]Tunggulahku dan jaga hatimu untukku
[01:10.07]q
[01:11.81]Donga’no aku karo restumu
[01:19.82]Sabar ngenteni tekan baliku
[01:28.07]Tak jogo roso kanggo awakmu
[01:35.57]Semoga dirimu juga begitu
[01:42.82]q
[01:47.30]Roso sayang iki ra biso lali
[01:51.07]Nganti mbesok teka ning mati
[01:55.07]Janji tulus ra mung ono ing lathi
[01:59.06]Mantep roso lan jiwo rogo iki
[02:02.26]q
[02:03.05]Tak titipke layang kangenku iki
[02:07.02]Mugo biso nambai ati
[02:10.98]Panyuwunku siji kanggo awakmu
[02:14.99]Njogo roso lan katresnanku
[02:20.24]q
[03:09.93]Tak tulis layang kangen iki dienggo kowe
[03:16.69]Soyo ngampet gede roso katresnanku
[03:24.66]Snadyan adoh panggonmu ra bakal tak lale’ke
[03:32.69]Tunggulahku dan jaga hatimu untukku
[03:40.19]q
[03:41.68]Donga’no aku karo restumu
[03:49.70]Sabar ngenteni tekan baliku
[03:57.71]Tak jogo roso kanggo awakmu
[04:05.70]Semoga dirimu juga begitu
[04:12.22]q
[04:16.94]Roso sayang iki ra biso lali
[04:20.95]Nganti mbesok teka ning mati
[04:24.95]Janji tulus ra mung ono ing lathi
[04:28.95]Mantep roso lan jiwo rogo iki
[04:32.21]q
[04:33.20]Tak titipke layang kangenku iki
[04:36.95]Mugo biso nambai ati
[04:40.95]Panyuwunku siji kanggo awakmu
[04:44.98]Njogo roso lan katresnanku
[04:48.20]q
[04:48.71]Roso sayang iki ra biso lali
[04:52.95]Nganti mbesok teka ning mati
[04:56.95]Janji tulus ra mung ono ing lathi
[05:00.95]Mantep roso lan jiwo rogo iki
[05:04.20]q
[05:05.20]Tak titipke layang kangenku iki
[05:08.95]Mugo biso nambai ati
[05:12.95]Panyuwunku siji kanggo awakmu
[05:16.97]Njogo roso lan katresnanku
[05:22.21]q