Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Manut Dalane Lirik Klenik Genk X Ndarboy Genk_CBR_256k

Manut Dalane Lirik Klenik Genk X Ndarboy Genk_CBR_256k LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
43880 - Manut Dalane Lirik Klenik Genk X Ndarboy Genk_CBR_256k [04:00.59] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 5 Views x 28 Download x 6
LRC TIME [04:00.59] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:00.59]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:17.22]rumangsane aku ora nduwe ati
[00:23.68]sak penakmu dewe leh mu ngelarani
[00:30.92]rumangsane aku ora nduwe roso
[00:38.18]kowe tego rabi karo wong liyo
[00:46.44]wes tak cubo laku ngilangi roso
[00:52.44]tresno iki ngelalekke janji sing wes tok blenjani
[01:03.70]Gusti ajeng pripun malih
[01:09.42]yen iki sampun takdire kulo manut dalane
[01:18.17]Gusti kulo namung manungso
[01:25.18]sing sagete namung katah dedungo
[01:48.68]sudah berulang kali ku bertahan
[01:55.93]berjuang dinggo tekaning bebrayan
[02:02.91]nanging kenyataan ora tekan pelaminan
[02:10.68]kowe ora nerimo karo keadaan
[02:18.17]tekan sepiro aku arep nyubo
[02:25.41]ra nelongso ngilangi loro ning jero dodo
[02:38.43]Gusti ajeng pripun malih
[02:45.43]yen iki sampun takdire kulo manut dalane
[02:54.68]Gusti kulo namung manungso
[03:01.42]sing sagete namung katah dedungo
[03:09.68]Gusti ajeng pripun malih
[03:14.69]yen iki sampun takdire kulo manut dalane
[03:24.18]Gusti kulo namung manungso
[03:30.71]sing sagete namung katah dedungo
[03:38.68]sing sagete namung katah dedungo
[03:45.43]sing sagete namung katah dedungo