Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc MeerFly - HAA TEPOK (Ft. MKK-Clique & Kidd Santhe) [OFFICIAL LYRICS VIDEO]

MeerFly - HAA TEPOK (Ft. MKK-Clique & Kidd Santhe) [OFFICIAL LYRICS VIDEO] LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
43679 - MeerFly - HAA TEPOK (Ft. MKK-Clique & Kidd Santhe) [OFFICIAL LYRICS VIDEO] [03:44.81] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 4 Views x 17 Download x 3
LRC TIME [03:44.81] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:03:44.81]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:00.65]Punya lah susah-susah sampai sini
[00:02.15]HALAMAK!
[00:03.15]Boleh plak dia main benci-benci
[00:05.15]HALAMAK!
[00:05.91]Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
[00:07.65]HALAMAK!
[00:08.66]Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi
[00:10.40]Aku ada bran, aku tara run
[00:12.66]Aku ada loud bang macam ada gun
[00:15.40]Aku ada rival aku ada enemy
[00:18.66]Dia nak beef aku bagi sekali bun
[00:20.91]Aku ada heat dia nak lagi
[00:23.91]Korang nak skrtt-skrtt?
[00:25.66]Aku ada key
[00:26.65]Ya, 'ku lokal kepala oversea
[00:29.16]Pukulan aku gila macam aku Bruce Lee
[00:32.16]Kalau barang aku boek, aku mantul
[00:34.91]Aku ada flight tank sentiasa full
[00:37.66]Aku ada kick gila-gila memang goal
[00:40.41]Acara 'ku lain bukan internet troll
[00:42.91](Okay dengar!)
[00:44.16]Aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
[00:46.66]Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
[00:49.91]Brother semua gila dope gila macam bawa brick
[00:52.16]Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick
[00:54.91]HALAMAK!
[00:55.91]Punya lah susah-susah sampai sini
[00:56.66]HALAMAK!
[00:58.16]Boleh plak dia main benci-benci
[00:59.91]HALAMAK!
[01:01.16]Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
[01:02.66]HALAMAK!
[01:03.66]Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi
[01:05.41]HAA TEPOK
[01:06.41]HAA TEPOK
[01:07.16]HAA TEPOK
[01:08.16]HAA TEPOK
[01:09.41]HAA TEPOK
[01:10.91]HAA TEPOK
[01:14.16]Cuba halang
[01:14.91]Aku langgar
[01:15.91]Tara masalah
[01:16.66]Aku ada awek sibu Sarawak ugh
[01:17.91]Cuba try tackle I apa nama
[01:21.91]Muka macam masuk TV pernah nampak
[01:24.41]Kidd santhe anak laki sarukhan haa
[01:27.41]Dulu korang kata aku tak bakat, huh?
[01:30.41]Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
[01:33.41]Ayo kidd mana studio dekat, huh?
[01:35.66]'Ku malas angkat, Ah!
[01:38.91]Budak india bawa kereta mewah bukan valet
[01:41.16]Budak india bawak kereta mewah, bukan-bukan valet
[01:43.66]Budak india bawak kereta mewah, bukan bawak teksi
[01:46.66]Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
[01:49.16]'Ku buat saja kau buat sajat
[01:51.91]Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
[01:54.41]Bawak awek makan apa ja
[01:55.91]Pakwah dia takleh chill
[01:57.66]Boleh chudiya makan dalam belanja bill
[02:00.16]HALAMAK!
[02:01.41]Punya lah susah-susah sampai sini
[02:02.91]HALAMAK!
[02:03.91]Boleh plak dia main benci-benci
[02:05.66]HALAMAK!
[02:06.66]Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
[02:08.66]HALAMAK!
[02:09.41]Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi
[02:11.41]A-A-Aku ada geng profesional
[02:13.66]Running with my clique haa international
[02:16.41]Terlalu banyak YES yaa jarang dapat NO
[02:19.16]Terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
[02:21.91]So making move, we make it move
[02:24.91]Tak ada jalan singkat
[02:26.66]Tak ada jalan pintas
[02:27.91]Nak duit tingkat-tingkat terpaksa kerja keras
[02:30.41]Awek-awek korang terpikat macam 'ku pakai susuk
[02:33.16]Tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
[02:38.66]Tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
[02:41.41]Halamak lupa nama halamak siapa dah?
[02:44.16]Gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
[02:46.91]Banyak mulut nak benci cakap lah apa 'ku tak henti
[02:49.41]Susah-susah sampai sini nak langgar 'ku tak lari
[02:52.41]Sorry bro hari ni kami menang lagi
[02:55.16]HALAMAK!
[02:56.16]Punya lah susah-susah sampai sini
[02:58.16]HALAMAK!
[02:59.16]Boleh plak dia main benci-benci
[03:00.66]HALAMAK!
[03:01.66]Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
[03:03.16]HALAMAK!
[03:04.41]Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi
[03:06.16]HAA TEPOK
[03:07.41]HAA TEPOK
[03:08.91]HAA TEPOK
[03:10.16]HAA TEPOK
[03:11.66]HAA TEPOK
[03:12.91]HAA TEPOK
[03:14.41]Cuba halang
[03:15.66]Aku langgar
[03:16.16]Tara masalah
[03:17.41]HAA TEPOK
[03:18.41]HAA TEPOK
[03:19.91]HAA TEPOK
[03:21.16]HAA TEPOK
[03:22.66]HAA TEPOK
[03:24.16]HAA TEPOK
[03:25.41]Cuba halang
[03:26.91]Aku langgar
[03:27.41]Tara masalah