Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Mimpi by K-clique feat alif

Mimpi - K-clique feat alif LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
43979 - Mimpi by K-clique feat alif [04:12.84] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 4 Views x 66 Download x 11
LRC TIME [04:12.84] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:K-clique feat alif]
[ti:Mimpi]
[length:04:12.84]
[by:Lily]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:18.06]Hidup aku bagai mimpi
[00:21.33]Hidup aku bagai mimpi
[00:24.58]Banyak sudah 'ku lihat
[00:27.57]Semuanya kuingat, ingat, ingat
[00:31.57]Hidup aku bagai mimpi
[00:34.56]Betul-betul macam mimpi
[00:37.56]Banyak sudah 'ku lihat
[00:40.32]Semuanya kuingat
[00:43.82]Dah tak macam realiti
[00:45.07]Dulu kini berbeza
[00:46.84]Macam dalam fantasi
[00:48.57]Aku tak dapat beza
[00:50.06]Eh, rasanya menarik
[00:51.57]Biar kerja bawah terik
[00:53.06]Dulu kerja habis tarik
[00:54.59]Hasil untuk hujung tarikh ayy
[00:56.56]Aku, semalam termimpi
[00:58.57]She neo-noir scene ni
[01:00.09]She plays sin city
[01:01.82]Lafaz safe she's next to me
[01:03.57]Aku ride around white viva
[01:05.32]Ooh yes i tease her
[01:07.08]When she said "i need ya"
[01:08.32]G, vista la vista Hah!
[01:09.83]Eh, i got shocked!
[01:11.55]Jadi aku layan aku jadi syok
[01:14.32]Syok macam mimpi
[01:16.57]Jadi aku terus lock
[01:17.34]Rockin' with my clique
[01:18.80]Now you know we don't Stop
[01:19.57]Takkan pernah stop
[01:21.81]Cause we rockin' at the top
[01:23.59]Lady, u know how we do
[01:25.06]When we do "macam mimpi"
[01:27.06]Money in the clouds
[01:28.32]Jangan lupa kata umi
[01:30.33]"Belajar elok-elok"
[01:31.56]Walau belok dapat degree
[01:33.08]Milly-milly
[01:33.82]Mari sini twenty 20 Yea!
[01:34.82]Hidup aku bagai mimpi
[01:37.81]Betul-betul macam mimpi
[01:40.81]Banyak sudah 'ku lihat
[01:44.06]Semuanya kuingat
[01:47.34]Kapal kami dah berlabuh
[01:49.33]Gempa akan datang
[01:50.82]Turun kota yang di tumpu
[01:52.57]Penuh satu padang
[01:54.57]Cerita tentang aku
[01:55.83]Kamu takkan faham
[01:57.57]Baik duduk diam
[01:58.57]Aku pendam simpan dalam
[01:59.58]Kini, ramai sangat nak mengaku
[02:03.82]Tahu aku, kawan dulu
[02:04.82]Sama sama naik jatuh
[02:05.55]Sekali buka payung
[02:06.34]Ramai datang nak
[02:07.35]Tumpang berteduh ayy
[02:08.81]Mula dari benih tumbuh pokok
[02:11.08]Penuh buah
[02:11.57]Sampai tahap ini bukan senang
[02:12.57]Tapi banyak sangat hadap susah
[02:15.58]Banyak drama Wow
[02:16.07]Terima kasih emm
[02:17.57]Tak kejar nama Wow
[02:19.06]Tapi K dikejar emm
[02:20.60]Hustle-hustle kerja keras
[02:21.32]Tapi mereka tak nampak ayy
[02:24.05]Mata mata, mereka buta
[02:24.84]Jadi biar gerak kujadi sejarah
[02:27.07]Dulu cakap G kau tak akan ke mana
[02:30.32]Aku tanya G ay kau ada di mana
[02:33.57]Pandang rendah G sekarang siapa gila
[02:36.83]Jangan bilang G kita ni kawan lama
[02:39.08]Hidup aku bagai mimpi
[02:42.06]Hidup aku bagai mimpi (yeah)
[02:45.57]Banyak sudah 'ku lihat
[02:48.57]Semuanya kuingat, ingat, ingat
[02:51.79]Hidup aku langgar scene
[02:53.34]Langgar tak peduli siapa
[02:54.82]Macam dalam mimpi
[02:56.07]Realitinya berbeza
[02:58.07]Kalau dulu duduk belakang
[02:59.32]Sekarang nak sapu rata
[03:00.85]Kalau dulu beli ticket
[03:02.57]Sekarang panggung kita punya!
[03:04.32]Itu dulu lain macam
[03:05.83]Cara kerja lain salam lain macam
[03:08.32]Macam salam lain kerja
[03:09.81]Cara lain-lain macam
[03:11.81]Macam kau tak akan faham
[03:13.32]Benda yang kami buat
[03:14.82]Back to back with ma clique
[03:16.58]Posisi paling kuat
[03:17.84]Hidup wayang jalanku like a musical
[03:20.32]Tak buat langkah untuk jadi terkenal
[03:23.81]Tiba masa aku Go dan Blow dan set a Goal
[03:27.07]Pecutan terkawal under control
[03:31.32]Terbang atas langit (ayy ayy yah)
[03:33.59]Pembawaan terkawal (ayy ayy yah)
[03:36.56]Rendah diri bangkit
[03:38.34]Tak kira siapa awal
[03:39.82]Realiti terbalik
[03:43.09]Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
[03:46.09]Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
[03:49.07]Banyak sudah 'ku lihat
[03:52.32]Semuanya kuingat, ingat, ingat
[03:55.82]Hidup aku bagai mimpi
[03:58.82]Betul-betul macam mimpi
[04:01.82]Banyak sudah 'ku lihat
[04:05.05]Semuanya kuingat