Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Ndarboy Genk - Balungan Kere

Ndarboy Genk - Balungan Kere LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120358 - Ndarboy Genk - Balungan Kere [05:07.59] 3 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [05:07.59] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:05:07.59]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:34.37]Biyen aku tau kelangan
[00:41.86]Nganti saiki isih kelingan
[00:49.11]Kowe seng tak anti-anti
[00:53.11]Bebrayan tekaning pati
[00:56.61]Jebule mblenjani janji
[01:03.86]Kabeh iki mergo kahanan
[01:11.36]Ben iso nyukupi kebutuhan
[01:18.61]Aku kerjo esuk sore
[01:22.62]Nanging kowe sambat wae
[01:26.11]Jaremu balungan kere
[01:33.39]Opo pancen wes nasibku
[01:40.90]Kudu pisahan karo sliramu
[01:48.40]Jaremu arep nompo opo anane
[01:53.92]Nanging nyatane
[01:56.67]Tresnaku mbok sepelekke
[02:02.89]Kudune kowe ngerteni
[02:10.39]Kabeh mung titipane Gusti
[02:17.89]Senajan atiku wes bubrah
[02:21.90]Kandeli nggoning ibadah
[02:25.40]Gusti sing paringi berkah
[02:30.89]Senajan balungan kere
[02:34.64]Ora kendo nyambut gawe
[02:38.65]Senajan dalan ra alus
[02:42.40]Sing penting wani terus
[03:16.90]Kabeh iki mergo kahanan
[03:24.42]Ben iso nyukupi kebutuhan
[03:31.89]Aku kerjo esuk sore
[03:35.64]Nanging kowe sambat wae
[03:39.15]Jaremu balungan kere
[03:46.40]Opo pancen wis nasibku
[03:53.90]Kudu pisahan karo sliramu
[04:01.40]Jaremu arep nompo opo anane
[04:06.90]Nanging nyatane
[04:09.90]Tresnaku mbok sepelekke
[04:15.90]Kudune kowe ngerteni
[04:23.40]Kabeh mung titipane Gusti
[04:30.64]Senajan atiku wes bubrah
[04:34.43]Kandeli nggoning ibadah
[04:38.15]Gusti sing paringi berkah
[04:45.65]Senajan atiku wes bubrah
[04:49.40]Kandeli nggoning ibadah
[04:53.15]Gusti sing paringi berkah