Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Pop by Didi Kempot

Pop - Didi Kempot LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
101033 - Pop by Didi Kempot [04:20.26] 12 hours ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 1 Download x 0
LRC TIME [04:20.26] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Didi Kempot]
[al:Unknown]
[ti:Pop]
[au:Jaii]
[length:04:20.26]
[by:Jaii]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:18.75]Wis sak mestine ati iki nelangsa
[00:26.01]Wong sing tak tresnani mblenjani janji
[00:33.51]Opo ora eling naliko semana
[00:40.76]Kebak kembang wangi jroning dada
[00:48.50]Kepiye maneh iki pancen nasibku
[00:55.52]Kudu nandang lara kaya mengkene
[01:03.01]Remok ati iki yen eling janjine
[01:10.28]Ora ngiro jebulmu lamis wae
[01:21.51]Gek opo salah awakku iki
[01:28.51]Kowe nganti tego mblenjani janji
[01:36.25]Opo mergo kahanan uripku iki
[01:43.25]Mlerat banda seje karo uripmu
[01:51.00]Aku nelongso mergo kebacut tresno
[01:58.27]Ora ngiro saiki ne cidro
[02:35.25]Kepiye maneh iki pancen nasibku
[02:42.75]Kudu nandang lara kaya mengkene
[02:50.00]Remok ati iki yen eling janjine
[02:57.51]Ora ngiro jebulmu lamis wae
[03:08.51]Gek opo salah awakku iki
[03:15.51]Kowe nganti tego mblenjani janji
[03:23.50]Opo mergo kahanan uripku iki
[03:30.50]Mlerat banda seje karo uripmu
[03:38.26]Aku nelongso mergo kebacut tresno
[03:45.50]Ora ngiro saiki ne cidro
[04:00.26]Ora ngiro saiki ne cidro