Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc ROTI NINGGAL TELO by LOVITA

ROTI NINGGAL TELO - LOVITA LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
172273 - ROTI NINGGAL TELO by LOVITA [05:42.26] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 44 Download x 0
LRC TIME [05:42.26] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:LOVITA]
[ti:ROTI NINGGAL TELO]
[au:GUS WARNOW]
[length:05:42.26]
[by:de Grey]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:24.81]LIRIK ROTI NINGGAL TELO
[00:35.44]Yen wis ndadeke anteb mu
[00:42.61]Aku lilo lan kuciwo
[00:50.58]Ilang tembung manis
[00:53.77]Ilang eseman mu
[00:58.81]Bondho njiret tresna mu
[01:10.77]Pandongaku urip mulyo
[01:17.94]Nadyan ati iki gelo
[01:25.12]Nanging aku kudu ikhlas lan narimo
[01:32.82]Durung pesti ku andum tresno
[01:48.22]Nanging sing dadi
[01:51.94]Atiku ra trimo
[01:55.66]Jebul tresno mu
[01:58.86]Mung sak ngisor bondho
[02:03.38]Tego mblenjani
[02:06.57]Tego nguciwani
[02:10.57]Ketulung roti
[02:14.55]Ninggalnke telo....
[02:54.13]Yen wis ndadeke anteb mu
[03:01.30]Aku lilo lan kuciwo
[03:08.74]Ilang tembung manis
[03:11.93]Ilang eseman mu
[03:16.97]Bondho njiret tresna mu
[03:28.93]Pandongaku urip mulyo
[03:35.57]Nadyan ati iki gelo
[03:43.27]Nanging aku kudu ikhlas lan narimo
[03:50.71]Durung pesti ku andum tresno
[04:13.82]Nanging sing dadi
[04:17.80]Atiku ra trimo
[04:21.52]Jebul tresno mu
[04:24.71]Mung sak ngisor bondho
[04:29.23]Tego mblenjani
[04:32.41]Tego nguciwani
[04:36.14]Ketulung roti
[04:40.13]Ninggalnke telo....
[04:49.16]Yen wis ndadake antebmu
[04:56.34]Aku lilo nadyan cuwo
[05:04.04]Nanging aku kudu ikhlas lan narimo
[05:12.00]Durung pesti ku andum tresno
[05:19.18]Nanging aku kudu nrimo
[05:26.88]Nanging aku kudu narimo