Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Runtah by Sule ft. Doel Sumbang

Runtah - Sule ft. Doel Sumbang LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
172521 - Runtah by Sule ft. Doel Sumbang [03:55.57] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 139 Download x 35
LRC TIME [03:55.57] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Sule ft. Doel Sumbang]
[al:Runtah]
[ti:Runtah]
[au:Doel Sumbang]
[length:03:55.57]
[by:Lenz]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:18.93]Panonna alus, irung alus, biwir alus
[00:22.92]Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
[00:27.96]Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan
[00:35.66]Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu
[00:42.33]Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
[00:46.05]Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
[00:51.09]Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman
[00:59.85]Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka
[01:08.91]Kulit kelir konéng cangkang cau
[01:12.88]Huntuna bodas tipung tarigu
[01:16.87]Biwir beureum-beureum jawér hayam
[01:20.34]Panon coklat kopi susu
[01:25.65]Ngan naha atuh beut dimumurah?
[01:29.37]Géblég hirup daék jadi runtah
[01:33.63]Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
[01:37.08]Komo jeung poho dibaju
[02:14.58]Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
[02:18.83]Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
[02:23.61]Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman
[02:32.10]Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka
[02:41.40]Kulit kelir konéng cangkang cau
[02:45.67]Huntuna bodas tipung tarigu
[02:49.66]Biwir beureum-beureum jawér hayam
[02:52.86]Panon coklat kopi susu
[02:58.16]Ngan naha atuh beut dimumurah?
[03:02.41]Géblég hirup daék jadi runtah
[03:06.40]Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
[03:09.60]Komo jeung poho dibaju