Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Safira Inema - Cidro 2

Safira Inema - Cidro 2 LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120241 - Safira Inema - Cidro 2 [04:04.95] 2 months ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 20 Download x 5
LRC TIME [04:04.95] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:04.95]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:21.39]durung nganti garing
[00:24.63]catu sing ning atiku
[00:28.63]tego-tegone sliramu
[00:31.64]nambahi loro batinku
[00:36.65]aku ora percoyo
[00:40.15]nanging kabeh iki nyoto
[00:43.90]cetho ning ngarepe moto
[00:47.14]yen sliramu kuwi cidro
[00:52.14]panas-panase srengenge kuwi
[00:55.89]kang nguliti awak iki
[00:59.89]nanging seh panas rasaning ati
[01:03.14]nyawang kedadean iki
[01:09.39]lungo awakku sing kudu lungo
[01:13.13]timbang batinku keloro-loro
[01:17.15]ra bakal awakku iki
[01:20.41]bali nemoni sliramu
[01:24.65]lilo awakku iki wes lilo
[01:28.60]senajan loro neng njero dodo
[01:32.36]yen pancene uwis nasibku
[01:36.35]kudu pisahan karo awakmu
[02:01.10]durung nganti garing
[02:04.60]catu sing ning atiku
[02:08.60]tego-tegone sliramu
[02:11.60]nambahi loro batinku
[02:16.64]aku ora percoyo
[02:19.94]nanging kabeh iki nyoto
[02:23.69]cetho ning ngarepe moto
[02:26.93]yen sliramu kuwi cidro
[02:31.85]panas-panase srengenge kuwi
[02:35.60]kang nguliti awak iki
[02:39.60]nanging seh panas rasaning ati
[02:42.84]nyawang kedadean iki
[02:49.10]lungo awakku sing kudu lungo
[02:53.13]timbang batinku keloro-loro
[02:56.85]ra bakal awakku iki
[03:00.10]bali nemoni sliramu
[03:04.59]lilo awakku iki wes lilo
[03:08.34]senajan loro neng njero dodo
[03:12.34]yen pancene uwis nasibku
[03:15.60]kudu pisahan karo awakmu
[03:20.10]lungo awakku sing kudu lungo
[03:23.59]timbang batinku keloro-loro
[03:27.59]ra bakal awakku iki
[03:30.84]bali nemoni sliramu
[03:35.35]lilo awakku iki wes lilo
[03:39.10]senajan loro neng njero dodo
[03:42.85]yen pancene uwis nasibku
[03:46.09]kudu pisahan karo awakmu
[03:50.59]yen pancene uwis nasibku
[03:53.85]kudu pisahan karo awakmu