Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Salah Pilih by Ndarboy Genk

Salah Pilih - Ndarboy Genk LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
174754 - Salah Pilih by Ndarboy Genk [05:36.12] 8 months ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 13 Download x 0
LRC TIME [05:36.12] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Ndarboy Genk ]
[al:Ndarboy Genk ]
[ti:Salah Pilih ]
[au:Fring]
[length:05:36.12]
[by:Gus]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:21.35]Jaremu aku mung siji sijine
[00:28.60]Sing bakal mbok tresnani saklawase
[00:36.10]Nanging opo bukti, kabeh mung sewates janji
[00:43.60]Nyatane ono sing liyo ning mburi
[00:50.85]Yen pancen kowe seneng karo dekne
[00:58.10]Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
[01:05.60]Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
[01:13.10]Ngapuro, tanpo pamit aku lungo
[01:20.10]Aku ra bakal bali, kowe rasah nggoleki
[01:27.35]Uwis kadung loro ati, mergo kowe sing njalari
[01:35.10]Senadyan abot sanggane, kudu pisah ro kowe
[01:42.10]Nanging yen tak pikir cen aku sing salah
[01:49.60]Aku sing salah milih kowe
[01:56.10]Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
[02:04.35]Bubaran wae nek koyo ngene carane
[02:10.85]Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betahLungo sing adoh, atiku wes emoh
[02:28.35]Aku salah, salah pilih, milih kowe
[02:59.85]Yen pancen kowe seneng karo dekne
[03:07.35]Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
[03:14.85]Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
[03:22.35]Ngapuro, tanpo pamit aku lungo
[03:29.36]Aku ra bakal bali, kowe rasah nggoleki
[03:37.35]Uwis kadung loro ati, mergo kowe sing njalari
[03:44.35]Senadyan abot sanggane, kudu pisah ro kowe
[03:51.60]Nanging yen tak pikir cen aku sing salah
[03:58.60]Aku sing salah milih kowe
[04:05.10]Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
[04:13.35]Bubaran wae nek koyo ngene carane
[04:20.10]Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
[04:28.36]Lungo sing adoh, atiku wes emoh
[04:35.11]Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
[04:43.10]Bubaran wae nek koyo ngene carane
[04:49.85]Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
[04:58.11]Lungo sing adoh, atiku wes emoh
[05:04.85]Lungo sing adoh, atiku wes emoh
[05:13.10]Lungo sing adoh, atiku wes emoh