Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Aftershine - Aku Ikhlas

Aftershine - Aku Ikhlas LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120292 - Aftershine - Aku Ikhlas [04:36.04] 2 months ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 12 Download x 1
LRC TIME [04:36.04] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:36.04]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:17.56]Aku nglakoni kabeh iki
[00:29.31]Ikhlas seko ning ati
[00:33.81]Nggo sliramu
[00:43.06]Duh kang mas sepurane yen aku
[00:55.06]Nggawe loro atimu
[00:59.07]Aku ora menghargai
[01:04.82]Kowe sing gemati
[01:10.32]Yowes rapopo rasah digetuni
[01:18.83]Cukup aku ngerti perjuanganku
[01:24.56]Dadi esemmu ning uripmu
[01:34.81]Sak jembare segoro
[01:39.81]Aku ikhlas yen akhire
[01:43.32]Kudu nompo loro iki
[01:49.56]Tulung ojo kowe ninggalke aku
[01:55.06]Aku pengen neng sandingmu
[02:28.56]Yowes rapopo rasah digetuni
[02:36.83]Cukup aku ngerti perjuanganku
[02:43.06]Dadi esemmu ning uripmu
[02:53.06]Sak jembare segoro
[02:58.09]Aku ikhlas yen akhire
[03:01.81]Kudu nompo loro iki
[03:07.57]Tulung ojo kowe ninggalke aku
[03:13.07]Aku pengen neng sandingmu
[03:22.06]Pancen iki dalane
[03:25.08]Aku ra iso nompo
[03:26.81]Aku wes iso nerimo
[03:30.82]Tapi aku sing ora lilo
[03:34.32]Pengenmu kepiye?
[03:38.07]Pengenku nyanding kowe
[03:41.82]Wes lalekke aku
[03:44.07]Tak cobo nompo anane
[03:51.33]Mungkin wes takdire
[03:55.82]Kudu dikuatke
[04:00.31]Nompo kenyataane
[04:06.57]Aku ro kowe
[04:11.08]Pancen dudu jodone