Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Banyu moto by Sleman receh

Banyu moto - Sleman receh LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
80272 - Banyu moto by Sleman receh [03:59.99] 1 year ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 1 Views x 57 Download x 7
LRC TIME [03:59.99] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Sleman receh]
[al:GunaOne]
[ti:Banyu moto]
[au:Bb]
[length:03:59.99]
[by:gwnzr_]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:38.77]Tembang iki tak gawe
[00:45.79]Mung kanggo kowe
[00:48.54]Sing paling tak tenani
[00:52.54]Nganti saiki
[00:58.26]Tumetese banyu moto iki
[01:04.03]Sing dadi saksi
[01:06.51]Sumpah lan janji
[01:09.79]Sehidup semati
[01:17.04]Sampai kapan 'kan kau buktikan?
[01:22.32]Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
[01:31.30]Sampai mati 'kan kupastikan
[01:37.32]Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[01:51.07]Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
[01:57.52]Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
[02:06.81]Tresnaku
[02:18.52]Hoo-oo-oo
[02:32.03]Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
[02:40.82]Sumpah lan janji sehidup semati
[02:50.81]Sampai kapan 'kan kau buktikan?
[02:55.80]Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
[03:05.29]Sampai mati 'kan kupastikan
[03:24.81]Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[03:25.82]Sampai kapan 'kan kau buktikan?
[03:27.58]Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)
[03:29.06]Sampai mati 'kan kupastikan
[03:29.80]Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
[03:32.05]Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
[03:32.58]Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu
[03:44.58]Tresnaku
[00:0.00]'Sampean golek iki to?'
[00:0.00]'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'
[00:0.00]'Lah jarene aku tulang rusukmu'
[00:0.00]'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'
[00:0.00]"Ndi gelangku?"
[00:0.00]"Apa ijolke?"
[00:0.00]"Di jolke opo?"
[00:0.00]"Tak ijol iki"
[00:0.00]Sampai kapan kau buktikan
[00:0.00]Tresno tulus yo kanggo awakku?
[00:0.00]Sampai mati kan kupastikan