Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Didi Kempot - Dalan Anyar

Didi Kempot - Dalan Anyar LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
120320 - Didi Kempot - Dalan Anyar [04:12.71] 5 days ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 0 Views x 3 Download x 0
LRC TIME [04:12.71] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[length:04:12.71]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:34.29]Kembang tebu sing kabur kanginan
[00:41.55]Saksi bisu sing dadi kenangan
[00:48.55]Prasetyamu kui mung kiasan
[00:55.54]Tresnamu saiki wis ilang
[01:03.05]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[01:09.82]Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
[01:17.05]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[01:24.05]Neng kulon terminal kertonegoro ngawi
[02:03.05]Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
[02:10.30]Ora garing senadyan mongso ketiga
[02:17.04]Tansah eling jamane semono
[02:24.54]Neng kulon terminal kertonegoro
[02:31.55]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[02:38.80]Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
[02:45.82]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[02:53.05]Neng kulon terminal kertonegoro
[03:00.04]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[03:07.29]Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
[03:14.29]Neng dalan anyar kowe karo sopo
[03:21.55]Neng kulon terminal kertonegoro ngawi