Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Setan Dan Manusia by Ical Mosh

Setan Dan Manusia - Ical Mosh LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
10934 - Setan Dan Manusia by Ical Mosh [04:23.73] 3 years ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 27 Views x 1,138 Download x 80
LRC TIME [04:23.73] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Ical Mosh]
[ti:Setan Dan Manusia]
[length:04:23.73]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:48.01]lcal Mosh, Ical Mosh
[00:50.27]lcal Mosh, lcal Mosh
[00:52.77]lcal Mosh, Ical Mosh
[00:55.54]lcal Mosh, Ical Mosh
[00:58.26]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:01.02]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:04.02]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:06.29]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:08.79]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:12.02]lcal Mosh, lcal Mosh
[01:14.54]lcal Mosh, (lcal Mosh)
[01:17.77]Setan dan manusia
[01:20.53]Memang takkan boleh bersatu
[01:25.00]la musuh dari dulu
[01:32.02]Tapi di zaman moden ini
[01:38.02]Banyak manusia yang dah keliru
[01:41.52]Dan ikut aku (Hahahaha)
[01:43.27]Ramai yang cakap aku dah mati
[01:45.28]Terkubur tak bernisan
[01:46.77]Hati aku kosong, aku cabut jadikan hiasan
[01:50.26]Letak pada dinding sebelah gambar anak
[01:52.78]orang hutan
[01:54.03]Malas letak gambar orang bandar sebab
[01:56.02]banyak setan
[01:58.77]Jadi, aku malas campur takut kena bahagi
[02:00.77]hati
[02:03.76]Kena 3 kali habis tolak semua gaji
[02:05.29]Aku takde masa sebab banyak kerja keras
[02:08.53]Aku orang miskin sebab masa itu emas
[02:12.01]Ramai yang cakap, aku dah mati dari dulu
[02:18.03]Jadi ini rangkap boleh katakan ditulis oleh
[02:18.81]hantu
[02:20.01]Hantu yang mana, mintak-mintak ini hantu
[02:21.27]baik
[02:22.52]Setia ikut aku ketika aku jatuh teruk atau
[02:24.52]sedang naik
[02:25.52]Harap tiada ular, macam yang lepas-lepas
[02:27.78]Banyak yang kipas-kipas
[02:29.02]Rakus tiada belas
[02:30.25]Nak sangat naik atas
[02:31.77]Walau tercungap nafas
[02:33.02]Jumpa buku dan ruas
[02:34.27]Ikut nafsu nak puas
[02:35.77]Dunia Tuhan ni luas
[02:37.01]Kalau kau tak tahan sumpah kau akan
[02:38.27]lemas
[02:39.52]Aku bangkit dari mati
[02:40.78]Macam bangun dari api
[02:42.52]Ludah bara bikin korang gelabah macam
[02:44.26]takut bayang sendiri
[02:46.02]Siapa menang, siapa kalah
[02:47.53]Aku tak hirau, aku mahu hidup
[02:49.26]Siapa halang, siapa bengang
[02:51.30]Pergi mampos, aku kasi lingkup
[02:53.03]Dalam perang rangkap aku perangkap
[02:54.51]Meletop macam Booby trap
[02:56.52]Kau najis dah boleh stop tulis rangkap
[02:58.28]Dengar dah macam babi rap
[02:59.79]Aku lit gila babi sampai mati
[03:01.28]Tak perlu OG, aku Ori
[03:03.05]Dengan muzik aku berpoligami
[03:04.75]Aku lipat baris macam origami
[03:06.77]Aku kill setiap lagu aku sejak 2010
[03:10.53]alau level macam kau, kau dah already
[03:12.01]mati masa aku record intro
[03:13.78]And one thing you should know
[03:15.28]Brother, I dont give a fuck
[03:16.77]I don't give a fuck kalau kau nak jadi
[03:18.26]gangster atau cuba-cuba mahu jadi thug
[03:20.52]Ramai sangat anjing menyalak sumbang
[03:22.02]Nampak aku macam bulan mengambang
[03:23.77]Samseng internet pun dah pandai
[03:25.06]sembang
[03:26.03]Bila kena sergah, mula nak goyang
[03:27.53]Hidup ini, banyak sangat setan
[03:29.27]Mahu tangkap aku, mahu pujuk rayu
[03:31.02]Ramai bagitahu aku makin layu
[03:32.78]Tapi hati aku cakap tu semuanya tipu
[03:40.78]Sang Kakala on the track