Music Note Lettere
Music Note Letterg
Music Note Lettera
Music Note Letterl
Music Note Lettero
Music Note Letterb
Music Note Letteri
Music Note Letterz
  • Remember me

Lrc Kalah Cepet by Fira Azahra

Kalah Cepet - Fira Azahra LRC Lyrics - Donwload, Copy or Adapt easily to your Music

LRC contents are synchronized by Megalobiz Users via our LRC Generator and controlled by Megalobiz Staff. You may find multiple LRC for the same music and some LRC may not be formatted properly.
10498 - Kalah Cepet by Fira Azahra [04:51.50] 3 years ago
by Guest
Copied
Office Copy IconCopy
Edit Time [xx:yy.zz] x 5 Views x 84 Download x 14
LRC TIME [04:51.50] may not match your music. Click Edit Time above and in the LRC Maker & Generator page simply apply an offset (+0.8 sec, -2.4 sec, etc.)
[ar:Fira Azahra]
[al:Adella]
[ti:Kalah Cepet]
[au:Prasetyo]
[length:04:51.50]
[by:Prasetyo]
[re:www.megalobiz.com/lrc/maker]
[ve:v1.2.3]
[00:13.14]sepet ning pinggir embong
[00:16.07]kalah cepet disaut uwong
[00:19.89]telat ngomong tresno
[00:22.32]cintamu digondhol wong liyo

[00:26.75]nelongso rasane
[00:29.32]sing tak tresno ono sing nduwe
[00:33.34]nyapo tresno tak pendhem
[00:36.34]yen wis getun sambat kalih sinten....

[01:11.60]abote nyonggo tresno
[01:14.09]mung disimpen ning njero dodo
[01:17.98]ungkap tresno rasane bimbang
[01:20.57]amung bantal tak sayang sayang

[01:24.66]suwi yen tresno kowe
[01:26.86]jebul wis ono sing nduwe
[01:30.16]ora ngiro lan terbayang
[01:33.56]kalah cepet tresnomu ilang

[01:40.34]tresno tak terbalas rasane loro
[01:43.59]mergo sing tak tresno milih wong liyo
[01:46.60]tiwas kowe tak gowo mimpi
[01:49.18]mergo kependem ing ati
[01:50.09]nganti bantal tak sayang sayang
[01:51.59]jebul tresnomu digondhol ilang

[01:59.00]sepet ning pinggir embong
[02:01.39]kalah cepet disaut uwong
[02:05.31]telat ngomong tresno
[02:07.97]cintamu digondhol wong liyo

[02:12.65]nelongso rasane
[02:14.55]sing tak tresno ono sing nduwe
[02:18.32]nyapo tresno tak pendhem
[02:21.13]yen wis getun sambat kalih sinten

[02:56.82]abote nyonggo tresno
[02:59.67]mung disimpen ning njero dodo
[03:03.07]ngungkap tresno rasane bimbang
[03:06.15]amung bantal tak sayang sayang

[03:10.14]suwi yen tresno kowe
[03:12.68]jebul wis ono sing nduwe
[03:16.08]ora ngiro lan terbayang
[03:19.38]kalah cepet tresnomu ilang

[03:26.39]tresno tak terbalas rasane loro
[03:29.11]mergo sing tak tresno milih wong liyo
[03:32.40]tiwas kowe tak gowo mimpi
[03:35.32]mergo kependem ing ati
[03:36.18]nganti bantal tak sayang sayang
[03:37.44]jebul tresnomu digondhol ilang

[03:45.16]sepet ning pinggir embong
[03:47.48]kalah cepet disaut uwong
[03:51.37]telat ngomong tresno
[03:54.09]cintamu digondhol wong liyo

[03:57.89]nelongso rasane
[04:00.70]sing tak tresno ono sing nduwe
[04:04.90]nyapo tresno tak pendhem
[04:09.00]yen wis getun sambat kalih sinten